Édes és visszér


édes és visszér

A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású ha már benne van a bőrben, kívülről szárító. A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet ásványi sóktól megtisztított víz használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát.

édes és visszér

A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása fordított ozmózis vagy nanofilterelectrodialízis. Propylene Glycol h Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne.

Hogyan előzhető meg a visszér? - simsporttv.hu

A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerin éhez hasonló. Segít megőrizni a krém édes és visszér hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben valamint segíti a többi összetevő beszívódását.

Miért fáj a lábunk?

Az összetevővel kapcsolatban felmerülthogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket kontakt dermatitist  válthat ki. Alcohol Denat. Az alkohol denaturálása nem változtat a folyadék kémiai összetételén.

édes és visszér

A kozmetikumokban oldószerként, sűrűség szabályozóként viszkozitás csökkentőfertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni és tartósítószerként használatos.

A denaturalt alkohol egy kis molekulasúlyú alkohol, ami szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található.

édes és visszér

A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található.